Search
Close this search box.

Slik spiller du keno

Keno er et lotterispill som har forhåndsbestemte odds. 20 tall blir trukket av 70 tilgjengelige, og du kan velge fra 2 til 10 tall å spille på. Premieoversikten viser hvor mange riktige tall som kreves for å tjene penger på de ulike nivåene, og premiepengene blir multiplisert med odds for hver rekke som spilles.

 

Hver dag har du muligheten til å delta i Keno-trekningen. Fristen for å levere dine spill er kl. 20:00, og trekningen skjer litt senere samme kveld. Trekningsresultatene blir så publisert på nettet og mobilen.

Keno Sannsynligheter

Historien

Dette gamle, kinesiske spill er unikt fordi du som spiller kan påvirke vanskelighetsgraden og belønningene. Det ble introdusert i Norge i 2007.

 

Den 5. november 2007 ble Keno introdusert for markedet.

 

I uke 45 2007 ble den første Keno-millionæren skapt da en kvinne fra Ringsaker i Hedmark vant hele 1.000.000 kroner! Dette var en stor seier, og starten på mange store vinnersjanser som kommer fremover.

 

For årets første millionær i Keno, var det en kvinne fra Stange i Hedmark som stakk av med seieren i uke 50, 2007.

Her er hvordan du spiller Keno

Du kan spille Keno hos din lokale kommisjonær, eller du kan velge å prøve lykken deres på nettet eller på mobilen. Det finnes mange måter å spille Keno på:

Ferdigutfylt

Fyll ut selv

Systemspill

Lykkekupong

 

Slik gjør den det av seg selv

Trykk på Ferdigutfylt. Her får du muligheten til å velge mellom tre forskjellige, ferdigutfylte kuponger:

Valg av tall i Keno

1

For kun 25 kroner, vil du få 5 linjer. Du skal få to på nivå 4, et på nivå 6, 8 og 10.

Raskt svar på om du vinner

2

For kun 50 kroner kan du spille på 10 nivåer hvor det er 5 kroner per rekke, pluss ekstra på nivå 10.

Vinne i Keno

3

Få store opplevelser for et stramt budsjett: 10 runder à 10 kroner, nivå 10.

Slik fyller du ut selv

Ulike varianter av Keno online

Hva er systemspill?

Systemspill lar deg vinne flere premier i en enkelt deltakelse. Du kan gjøre dette ved å variere hovedrekken med ekstra tall som kombineres, noe som skaper flere spillerekker. Ved å bruke systemspill kan du se systemtabeller og benytte dem til å få mest mulig ut av hver deltakelse.

 

Når man spiller på Keno, er antallet linjer som kan velges begrenset av hvilket nivå du har valgt. Det maksimale antallet tall som kan velges er 10, uansett nivå. Hvis du velger nivå 2, kan du legge til 1-8 tall. Å velge nivå 9 begrenser deg bare til å legge til ett tall.

Keno

Slik gjør du det når du skal spile

Velg først hvilket Keno-nivå du ønsker å spille på, med muligheter mellom 2 og 9. Dette definerer hvor mange tall som skal være i spillrekken din. Gjør deretter ditt valg blant 70 mulige nummer. Du må velge minst én flere tall enn det Keno-nivået du har valgt, slik at system-rekker kan opprettes. Velg deretter innsats og antall dager, og trykk Lever spill for å begynne å spille. Vi har fått inspirasjon til artikkelen her, så gjerne besøk den om du ønsker videre eller mer utdypet informasjon.

Hva med lykkekupong?

Lagre din Lykkekupong for å bruke den ved levering. For å gjøre det, trenger du bare å logge inn på kontoen din. Da kan du lagre og hente kupongen når som helst.

Keno antall

Levering og resultater

Vær klar kl. 20:00 hver dag, da er fristen for innlevering av loddene. Trekningen vil deretter bli gjennomført og resultatene offentliggjort på både nett og mobil umiddelbart etterpå.

Det er dessverre ikke noen trekking som sendes ut på TV for dette spillet.

Slik kan du øke sjansen for å lykkes

Alle premiene vises i odds

De beste oddsene finner du når du velger 10 rette tall på Keno nivå 10. Da får du 200 000 i odds. Det er andre ord som betyr at for fem kroner kan du stikke av med opptil 1 million i premie.

Utbetaling av premie

Når resultatet på et spill er klart, blir premien umiddelbart overført til din spillerkonto. Beløp på over 10.000 kroner blir automatisk satt inn på den bankkontoen som er registrert hos oss. Vi kan bekrefte at det tar 1-3 virkedager før gevinsten vises på din kontoutskrift.

 

Den kjente oppringningen

Etter at de offisielle trekningsresultatene er publisert, får du en samtale fra Hamar på nummer 625 60 000. Dette er ikke bare en hyggelig gratulasjonssamtale; telefonen inneholder også all nødvendig informasjon som du trenger som keno-millionær.

Hva er egentlig sjansen for å vinne

Det største Keno-gevinstpotensialet er på 20 millioner kroner, som kan oppnås ved å ha 10 riktige tall i nivå 10. Oddsen for å vinne den høyeste premien er på 1:2 147 181, noe som betyr at det har en gevinstrate på 200.000 dersom du spiller med en rekkepris på 100 kroner.

Sjansen for å vinne på de forskjellige nivåene er som følger:

  • Keno-nivå 2 har en tidsramme på 1:13.
  • Keno-nivå 3 gir en utbetaling på fem ganger den innsatsen.
  • Keno-nivå 4 gir deg tre ganger pengene du satser.
  • Keno Level 5 gir deg 1 gir deg sjansen til å vinne 7 ganger ditt opprinnelige innsatsbeløp.
  • Keno-nivå 6 gir deg en 1:5 odds.
  • Kenonivå 7 gir 1:10 utbetaling.
  • Keno-nivå 8 gir en 1 i 6 sjans for å vinne.
  • Kenonivå 9 gir deg 1 til 9 gevinster.
  • Når du spiller Keno på nivå 10, er det 1 til 7 odds for å vinne.
Keno spillets historie